Online σεμινάριο | Διοίκηση και marketing ηλεκτρονικού καταστήματος από το Skillbox

Εκπαίδευση

6/12/2018 11:27:00 πμ

Ο εκπαιδευτικός βραχίονας του Jobfind.gr, το Skillbox.gr, παρουσιάζει το Online Σεμινάριο Διοίκηση και marketing ηλεκτρονικού καταστήματος!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες, που θέλουν να ασχοληθούν με το ηλεκτρονικό εμπόριο, επαγγελματίες του χώρου, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, σε φοιτητές και σπουδαστές, που τους ενδιαφέρει να αναπτύξουν δεξιότητες στον τομέα και να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και σε προγραμματιστές και web developers, που θέλουν να αναπτύξουν τις διοικητικές ικανότητές τους.

Τις γνώσεις μεταδίδει ο Σπήλιος Αριστοτελίδης, ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία δύο e-shop με εξαιρετική πορεία στο χώρο. Ο εισηγητής θα απαντήσει σε όλες τις απορίες σας μέσω του forum, παυ παρέχει το σεμινάριο.

Παρακολουθώντας το σεμινάριο, θα μάθετε μεταξύ άλλων:

  • Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη στο ηλεκτρονικό εμπόριο και πως να τα αποφύγεις
  • Τι πρέπει να προσέξεις κατά τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Ποιος είναι ο κατάλληλος συνεργάτης που θα μου φτιάξει το e-shop και τι πρέπει να του ζητήσω; Ποια θα είναι η εμπορική πολιτική; Πως θα επιλέξω τα προϊόντα που θα πουλήσω; Είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που θα απαντηθούν.
  • Τις βασικές αρχές των πωλήσεων και πως αυτές βρίσκουν εφαρμογή στο χώρο του διαδικτύου, ώστε να μεγιστοποιήσεις τα οφέλη σου.
  • Το digital marketing στην πράξη. Πως θα δημιουργήσεις αποτελεσματικές καμπάνιες σε οποιοδήποτε μέσο με στόχο την άμεση πώληση.
  • Όλες τις διαδικασίες που θα διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία και θα οδηγήσουν στη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη, ελαχιστοποιώντας τα λάθη και τις αστοχίες.
  • Όσα θα πρέπει να ξέρει ο manager ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, ώστε να μπορεί να αντιλαμβάνεται, να αναθέτει, να επιβλέπει και να ελέγχει όλη τη λειτουργία ενός e-shop 

Δείτε το trailer του σεμιναρίου:

 

 

 

Μάθετε σήμερα πώς να διαχειρίζεστε με επιτυχία το e-shop σας!

Παρακολουθήστε το online σεμινάριο από το κινητό σας, τον υπολογιστή ή το tablet σας, όποτε και όσες φορές θέλετε!